Adjon kutyájának egészséges jutalomfalatokat!

Többé nem kell azon aggódnia, hogy ha időnként megjutalmazza kutyáját, az rossz hatással lehet az állat súlyára, vagy egészségére.  A Healthy Treats jutalomfalat alacsony zsír- és magas rosttartalmú, így bátran adhatja kedvencének.  

Csont alakú jutalomfalatok

A Healthy Treats egészséges jutalomfalat bármilyen korú és fajtájú kutyának adható. Két méretben kapható: standard Healthy Treats és Healthy Treats Mini.


Alacsony zsír- és magas rosttartalom

Az alacsony zsír- és magas rosttartalmú összetétel a falatkát ideális jutalommá teszi, így felelősségteljes gazdiként is nyugodtan adhatja kedvencének. A falatka segít kutyája ideális testsúlyának megtartásában, és még súlycsökkentő diéta során is alkalmazható.
A jutalomfalatkák cukorbetegséggel diagnosztizált kutyák számára is biztonságosak. 

Healthy Treat


Healthy Treat Mini


A legjobb szándékkal

Sajnos, egyre több a túlsúlyos kutya, egyszerűen azért, mert mi - kutyatulajdonosok - szeretjük kényeztetni őket. A közös étkezés szociális kötődést alakít ki, és a legjobb szándéktól vezérelve mindannyian azt szeretnénk, ha kutyáinknak is részük lehetne ebben az élményben. Ugyanakkor a hűtőből/asztalról adott nasi gyakran a kutya számára túl sok sót, vagy zsírt tartalmaz. Ezek helyett jutalmazza kutyáját inkább egészséges jutalomfalatkával, melynek még számos pozitív hatása is van.Alább összehasonlíthatja, mennyivel több Healthy Treats falatkát adhat a kutyájának a hűtőből adott nasihoz képest:*


Hűtő-nasi Healthy Treats Healthy Treats Mini

Egy szelet sajt (15 g)

 

5

 

18

Egy kanál pástétom (15 g)

622

Egy szelet kenyér (30 g)

829

Egy húsgolyó (50 g)

829

Egy fél virsli (25 g)

725
*átlagos energiatartalmat véve alapul

Jutalomfalatka ételallergiás kutyáknak


Hipoallergén falatkák

Néha-néha minden kutyának szüksége van egy kiskényeztetésre. De ha kutyája táplálékallergiától, vagy intoleranciától szenved, Ön bizonyára aggódik azon, hogy egy jutalomfalat is kiválthatja az allergiáját.

A Hypoallergenic Treats bármilyen allergiás kutya esetében alkalmazható!


Hidrolizált lazaccal

Ezek a falatok hidrolizált lazacfehérje- és rizsalapúak. Minden összetevőjüket használják az allergia kezelésére kifejlesztett száraztápban a Food Allergy Management-ben, mely hidrolizált fehérje- és rizsalapú, valamint nagyon hasonlóak az Allergy Management Plus-ban használtakhoz is.

Ez azt jelenti, hogy kutyája jól tolerálja majd a Hypoallergenic Treats-t, ha már sikeresen alkalmazzák nála a Food Allergy Management táplálékallergia-diétát, és nagy valószínűséggel akkor is jól reagál majd rá, ha az Allergy Management Plus-t használják.


A felhasznált összetevők nem csupán hipoallergének, de könnyen emészthetőek is. Ez az emésztési problémákkal küzdő kutyák számára is ideálissá teszi a jutalomfalatokat.  


Napi etetési mennyiségek

A túletetés elkerülése érdekében javasoljuk, csökkentse a napi tápadagot annak megfelelően, hogy naponta mennyi jutalomfalatot ad a kutyájának. A szükséges tápcsökkentés mértékét ellenőrizheti a jutalomfalatok részletes leírásánál.