Igaz történetek

Az az igazság, hogy imádjuk!

Sziasztok! Sugar és Rocky vagyunk, és egy ideje SPECIFIC™ FRD és FRW tápot eszünk, mivel a gazdink azt szeretné, ha újra fittek lennénk, és valakinek közülünk állítólag 1-2 gramm súlyfeleslege van… Az igazság azonban az, hogy imádjuk ezt a tápot... és szívesen ennénk egy picit többet, mint amennyit most kapunk!

- Christina Moreno Calvo, Sugar és Rocky gazdija

Imádok enni!

Hello, Pocak vagyok, és imádok enni, a nevem is erről kaptam. Túlsúly problémáim voltak, de amióta a SPECIFIC™ Weight Reduction tápot kapom, leolvadtak a zsírpárnák és gyorsabban is futkározok!

- Laura Paul, Pocak gazdija

SPECIFIC™ Kitten-nel, és sok szeretettel

Hello! Lucky vagyok! Amikor a gazdim először találkozott velem, egy utcai kiscica voltam. Hazavitt magához, aztán az állatorvoshoz, és SPECIFIC™  Kitten tápot adott, plusz sok-sok szeretetet, így mostmár valóban Lucky (szerencsés) vagyok!

- Celeste de Sá, Lucky cica gazdija

A legjobb indulás az életben

Nagyon szeretjük a kutyáinkat! Amikor Trunte először volt vemhes, nagyon fontos volt számunkra, hogy a kölyköknek a legjobbat adhassuk az induláshoz. A kölyökkor nagyon érzékeny időszak az életükben, hisz ekkor fejlődnek és növekednek. Az egészségük érdekében a SPECIFIC™  Puppy tápot választottuk ki az állatorvosnál.

Trunte a vemhesség alatt és a szoptatás időszakában is a SPECIFIC™ Puppy  tápot ette, és a kölykök is ezt a tápot kezdték, amikor már szilárd ételt ehettek. Nagyon elégedettek voltunk a Puppy táppal, és Trunte a második vemhessége alatt is azt kapta. Szereti az ízét, látszik, hogy egészséges, és a két alom 17 kis kölyke is imádta!

- Kim és Pia Hjarnø Rasmussen, a két Alaszkai Malamut, Trunte és Simba gazdija

Látom a különbséget

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a SPECIFIC™ tápokat Nanna királynőmnek, és a kiscicáinak. Nanna másik tápot kapott a korábbi vemhességei alatt, és látható a különbség. Mostmár ő is egyértelműen a tápláló SPECIFIC™ Kitten tápot választja a felnőtt táp helyett, és a kiscicák is az elválasztás első napjától kezdve a SPECIFIC™ Kitten tápot eszik. Örülök, hogy kiscicáim szépen növekszenek és az emésztésük is egészséges.

- Lone Bornefelt, két felnőtt, és három kölyök Birman gazdija

Teljesen megváltoztatta az életünket!

Szia Lillian (Dechra tanácsadó)!

Szeretnék elmondani egy rövid, de igaz történetet. Tavaly nagy szerencsém volt, mert nyertem egy kutyatáp ajándékcsomagot egy állatkórház születésnapi ünnepségén.

Van egy idős, 11 éves német juhász kutyám. Venzo mindig kiváló minőségű tápot kapott, és persze nagyon sok figyelmet és törődést is. Azonban, amikor 9 éves lett, kisebb problémák léptek fel a csípőjével és az ízületeivel kapcsolatban. Emiatt glükozaminnal egészítettük ki a tápját, ami segített is neki, de hosszú sétákra már nem volt hajlandó menni.

Amikor átvettük a választható ajándékcsomagot, a SPECIFIC™ Weight Reduction tápot választottuk, mert Venzonak a súlyára is figyelni kell.  Tavaly ugyanis húgyúti problémák miatt ivartalanították.

Amikor már nagyjából egy hónapja az új tápját ette, egyszerre csak elkezdett spontán jobban lenni. Fogyott, és már glükozaminra sincs szüksége. Venzo nagyon jó állapotban van, és úgy érzem, hogy a táp éveket fiatalított rajta. A szomszédunk meg is kérdezte, hogy másik kutyánk van-e, mert ez sokkal aktívabb, mint az előző. A magasabb aktivitásszintjét egyébként mások is észrevették a klubban, ahol német juhászokat képezek.

Ezzel a levéllel csak annyit szeretnék elmondani, hogy kutyatáp és KUTYATÁP (csupa nagybetűvel) között óriási különbség van! Nincsenek kétségeim, hogy melyik tápot fogja élete végéig kapni a kutyám. Köszönöm az ajándékcsomagot, ami teljesen megváltoztatta Venzo és a mi életünket!

- Conny Nielsen, Venzo, a 11 éves németjuhász gazdija