Céginformáció

Pannon VetPharma Kft.

Székhely: 1022 Budapest, Hankóczy u. 21/A

Telephely: 8220 Balatonalmádi Batthyány utca 5 sz.

Adószám: 23123023-2-41 

Cégjegyzékszám: 01-09-954047

Képviseli: Dr. Potsubay Péter (tel:+36306500650, email:postmaster@potsubay.t-online.hu)

A Pannon VetPharma Kft. 2011-ben alakult. Cégünk jelentős szakmai tapasztalatokkal bír az állatgyógyászat terén. A társaság kezdetben takarmánykiegészítők forgalmazásával foglalkozott, később ez a tevékenység kiegészült állatgyógyászati termékek nagykeresekedelmével és ilyen termékek fejlesztésével, illetve törzskönyvezésével.

Jelenleg számos nagy nyugat-európai gyártó cég (Dechra, Eurovet, Bimeda, Qalian, Biovet, Foran, Univet) képviseletét látjuk el Magyarországon, illetve részben a környező országokban. Célunk az, hogy az elkövetkező időszakban Magyarország egyik jelentős állatgyógyászati termékforgalmazó, illetve gyártó vállalatává váljunk.

A Specific termékcsaládot 2016 júliusától forgalmazzuk állatorvosok részére. A termékekre vonatkozó szakmai információ honlapunkon megtalálható, de további kérdés esetén kereshetnek megadott elérhetőségeinken.

A céget az ügyvezető irányítja, aki 1985 óta vesz részt a hazai állatgyógyszer értékesítés irányításában. Korában számos multinacionális cégben (Pharmacia és Pfizer gyógyszergyárak) dolgozott vezető beosztásban ahol kapcsolatba került a legfontosabb európai gyógyszer gyártók képviselőivel és nagy tapasztalatra tett szert az állatgyógyászati készítmények beszerzésével, ill. értékesítésével kapcsolatosan. A cég termékeinek értékesítését 12 egyetemi, ill főiskolai végzettségű szakember végzi. A rendszeres szakmai oktatást és képzést a külföldi partnerek bevonásával saját magunk szervezzük. A szakmai és gazdasági kamarák munkájában tevékenyen részt veszünk.

Dr. Potsubay Péter állatorvos korábban számos termék kifejlesztésének és törzskönyvezésének projektvezetését látta el. Nevéhez fűződik a Tetra-Delta tőgyinfúzió reziduum vizsgálatainak, a Klorinvet 15% gyógypremix törzskönyvi dokumentációjának összeállítása, az UNIDRY alomszárító és a Preventix bolha- és kullancsriasztó termékcsalád (sampon, nyakörv, spot on, spray) kifejlesztése macskák és kutyák részére.