Ha speciális macskatápra van szükség

A Dechra több mint 35 évnyi tapasztalattal rendelkezik kisállat- és egészségmegőrző tápok gyártása terén, és kiemelt figyelmet fordít speciális diétás tápok fejlesztésére.


Speciális tápok a Dechrától

A SPECIFIC™ egy mindennapi használatra szolgáló, terápiás céllal adható diétás táp, ami mind a rövid, mind a hosszú távú egészségügyi problémák kezelésére kiváló, az emésztési gondoktól kezdve az ízületi és súlyproblémákon keresztül, a diabéteszen át az allergiáig.

A tápokat a táplálkozástudomány és az egészségmegőrzés legújabb kutatási eredményeire alapozva, állatorvosokkal és táplálkozási szakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztettük ki.


Kizárólag állatorvoson keresztül szerezhető be!
A táp kizárólag állatorvosokon keresztül vásárolható meg, így biztosítjuk, hogy Ön mindig a legmagasabb szintű szakmai támogatásban részesüljön a táp kiválasztása során, macskája pedig azt a SPECIFIC™ tápot kapja, amelyik a legideálisabb számára.
Ha macskájának speciális táplálkozási szükségletei vannak, széleskörű választékot kínálunk olyan tápokból, melyeket kifejezetten egészségügyi problémák támogatására fejlesztetünk ki:
Allergy:Allergia esetén, speciális táplálkozási igényhez igazítva
Diabetes:Diabétesz és más hormonbetegségek esetén
Digestive:Segítség emésztőrendszeri problémák esetén
Kidney & heart:A szív-, vese- vagy májbetegség jelei esetén
Joints:Az egészséges ízületek és a jóllét fenntartásához
Pregnant & nursing:Szoptató anyamacskák táplálására
Recovery:Elhúzódó lábadozás támogatására
Urinary:Húgyúti próblémák esetén
Weight:Súlycsökkentés és súlymegőrzés érdekében
Bármilyen korú, fajtájú és életformájú macska számára létezik SPECIFIC™ macskatáp, melyek akár különleges táplálkozási igények esetén is tudnak segíteni.


Kérjen szakmai támogatást állatorvosától!

Az Ön állatorvosa segít eldönteni, hogy macskájának speciális diétás tápra van-e szüksége. Ha igen, javaslatot tesz arra is, hogy melyik diétás táp szolgálja leginkább macskája gyógyulását és életminőségének fenntartását.