Ha speciális tápra van szükség

A Dechra több mint 35 évnyi tapasztalattal rendelkezik kisállat- és egészségmegőrző tápok gyártása terén, és kiemelt figyelmet fordít speciális diétás tápok fejlesztésére.

Speciális tápok a Dechrától


A SPECIFIC™ egy mindennapi használatra szolgáló, terápiás céllal adható diétás táp, ami mind a rövid, mind a hosszú távú egészségügyi problémák kezelésére kiváló, az emésztési gondoktól kezdve az ízületi és súlyproblémákon keresztül, a diabéteszen át az allergiáig.

A tápokat a táplálkozástudomány és az egészségmegőrzés legújabb kutatási eredményeire alapozva, állatorvosokkal és táplálkozási szakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztettük ki.

Kizárólag állatorvoson keresztül szerezhető be!


A táp kizárólag állatorvosokon keresztül vásárolható meg, így biztosítjuk, hogy Ön mindig a legmagasabb szintű szakmai támogatásban részesüljön a táp kiválasztása során, kutyája pedig azt a SPECIFIC™ tápot kapja, amelyik a legideálisabb számára.


Ha kutyájának speciális táplálkozási szükségletei vannak, széleskörű választékot kínálunk olyan tápokból, melyeket kifejezetten az egészségi állapotuk támogatására fejlesztettünk ki:
Allergy:Allergia és táplálkozás
Diabetes:Diabétesz és más hormonbetegségek
Digestive:Segítség emésztőrendszeri problémák esetén
Joints:Egészséges ízületek és jóllét
Heart & kidney:A szív-, vese- vagy májbetegség jelei
Pregnant & nursing:A szoptató szukák táplálkozása
Recovery:Az elhúzódó lábadozás támogatása
Urinary:Húgyúti problémák
Weight:Súlycsökkentés és súlymegőrzés
Bármilyen korú, fajtájú és életformájú kutya számára létezik SPECIFIC™ kutyatáp, melyek akár különleges táplálkozási igények esetén is tudnak segíteni.

Kérjen szakmai támogatást állatorvosától!

Az Ön állatorvosa segít eldönteni, hogy kutyájának speciális diétás tápra van-e szüksége. Ha igen, javaslatot tesz arra is, hogy melyik diétás táp szolgálja leginkább kutyája gyógyulását és életminőségének fenntartását.