Tökéletes indulás a kölyköknek

Ahhoz, hogy egészséges és boldog felnőtt kutyává váljon, fontos, hogy a kölyökkutya élete boldogan, zökkenőmentesen induljon.

A jó indulás a következőket jelenti:

  • Biztonságot az anya és a testvérek részéről
  • Biztonságos tanulási környezetet
  • Játékosságot és változatos ingereket
  • A gazdi szeretetét és figyelmét
  • Mindenkor rendelkezésre álló tiszta és friss vizet
  • A kölyökkutya táplálási igényeinek megfelelő kutyatápot

"A  SPECIFIC™ Puppy kutyatápot a növésben levő kölyökkutyák táplálási szükségleteinek megfelelő összetevőkből állítottuk össze"


A SPECIFIC™ Puppy kutyatáp más!
A kulcs: a halolaj.

A kölyökkutyatápunk (mind a  száraztáp, mind a konzervpástétom) nagy mennyiségű halolajat tartalmaz. Mint köztudott, a halolaj előnyösen hat az alábbiak fejlődésére:

  • Az agy
  • A látás
  • Az ízületek
  • A bőr és a szőrzet

Továbbá a SPECIFIC™ Puppy magas fehérjetartalmú; energiatartalma, vitamin- és ásványianyag-tartalma tökéletesen kiegyensúlyozott.
Három változat, hogy minden fajta kutya a számára legmegfelelőbbet kapja

A háromféle száraztáp mellé alternatívaként vagy kiegészítésképpen kölyökkutyatáp-kínálatunkban szerepel egy minden fajtájú és méretű kutya számára adható, ízletes konzervpástétom is. A konzerv ideális átvezetés a szilárd táplálékhoz.


Puppy
Small Breed (kistestű fajták)

10 kg alatti felnőttkori súly

Puppy
Medium Breed (közepestestű fajták)

10 és 25 kg közötti felnőttkori súly

Puppy Large &
Giant Breed (nagy- és óriástestű fajták)

25 kg feletti felnőttkori súly

Puppy
All Breeds (minden fajta számára)

Pástétomkonzerv, minden fajtájú és méretű kutya számára


Az anyatejtől a szilárd táplálékig

Az első hetekben nincs jobb táplálék a kölyökkutya számára, mint az anyja teje. De 5-6 hét elteltével a kölyökkutyák fokozatosan áttérnek a szilárd táplálékra. Ez többnyire úgy történik, hogy látják az anyjukat és a testvéreiket enni, és ők is megkóstolják a szilárd ételt.


Különleges táplálási szükségletek

A kölyökkutyák életük első hónapjaiban nagyon aktívak, és gyorsan növekszenek. Hamarosan játékos kis felfedezőkké válnak, komoly társasági életet élnek mind az emberekkel, mind kutyatársaikkal. Hatalmi harcot vívnak, rohangásznak, játékosan küzdenek, összebújnak, és „magukba szívják” a környező világot. Ez a felfokozott aktivitás extra energiát és tápanyagot követel.


Amikor a kölyökkutya már felnőtt

A kölyökkutya számára megfelelő a Puppy táp, amíg teljesen fel nem nőtt.  De a gyengédebb átmenet érdekében már korábban is fokozatosan be lehet vezetni a felnőtt-tápot. Javasoljuk, hogy kezdjen el felnőtt-tápot adni, amikor a kutya elérte az ideális felnőttkori súly 80%-át.

Az egészséges felnőtt kutyának az Adult vagy az Organic kutyatápot javasoljuk.