Válasszon bio tápot!

Ha egyszer úgy dönt, hogy ezentúl bio élelmiszereket kíván vásárolni a  háztartásába, Önnek erre ma már bármikor lehetősége van. A SPECIFIC™ Organic segítségével pedig mostmár arra is lehetősége nyílik, hogy házi kedvencének egészséges bio tápokat adjon.  
Az életforma része

Számtalan oka lehet annak, hogy Ön miért választ saját maga számára biotermékeket; az állatok szeretetétől kezdve egészen a környezeti megfontolásokig. Ha viszont egyszer már meghozta ezt a döntést, úgy igazán érthető, ha ebbéli meggyőződését az élete minden területére szeretné kiterjeszteni, ideértve a kedvencének adott tápokat is.

A természetes macskatáp

A SPECIFIC™ Organic alapját gondosan válogatott bio összetevők - bio marhahús és bio csirkehús - képezik.  Remek ízük van, és minden tápanyagot biztosítanak, amire egészséges, felnőtt macskájának szüksége lehet.


A bio macskatáp gyártásáról

  • Az összetevőket növényvédő szerek, illetve műtrágya alkalmazása nélkül termelik 
  • A haszonállatokat az etetés, istállózás és az orvosi kezelés szempontjából az EU biofarmokra vonatkozó szabályozásával összhangban tartják és nevelik
  • A biotermékek gyártási metódusát tekintve nincs különbség az emberek, illetve az állatok számára készített termékek előállítási folyamataiban


Garantáljuk a bio minőséget!

A SPECIFIC™ bio macskatáp Ausztriában készül, és az Austrian Authority on Organic Farming and Production  (a biotermesztés területén a világon az egyik legtapasztaltabb hatóság ) ellenőrzése alatt működik.