Vemhes vagy szoptató macskáknak

A Kitten food macskatápok egyaránt megfelelnek azoknak a táplálkozási elvárásoknak, amelyek a vemhes macska, a növésben lévő kölyökmacska és a szoptató anyamacska számára fontosak.


A macska teste erős igénybevételnek van kitéve

A vemhes macskának akár másfélszer annyi energiára van szüksége, mint egyébként. Ugyanakkor a kismacskák számától függően háromszorosára is nőhet ez az igény, a szoptatás időszaka alatt.  A kölykök nagyon gyorsan növekszenek, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy az anyamacska elegendő tejet termeljen a táplálásukhoz.


"Másfélszer annyi tápanyagra van szüksége, mint amit a normál táp tartalmaz"

Energia- és tápanyag-"löketre" van szükség

Az anyaállatnak kivételesen jó minőségű, magas tápértékű ételre van szüksége, mely gazdag energiaforrás, és tápanyagtartalma is kiegyensúlyozott. Így biztosíthatjuk, hogy elegendő tápanyaghoz jutnak mind a kölykök, mind az anyamacska.

A Kitten száraztáp és konzerv tartalmazza mindazt a tápanyagmennyiséget, ami a vemhes és a szoptató macskának, valamint a növésben lévő kölyköknek elengedhetetlen.


Az elválasztás időszaka

Ahogy a kölykök növekszenek, eljön az ideje, hogy elválasszák őket az anyjuktól, és normál macskatápra átszoktassák őket. A Kitten food mindenben megfelel a kölykök igényeinek. A szoptató anyaállatnak biztosítani kell, hogy állandóan hozzáférhessen a táphoz. Mivel a kölykök igyekeznek utánozni anyjuk viselkedését és szokásait, ők is kipróbálják a tápot, ezáltal fokozatosan hozzászoknak. Az elválasztás így természetes továbblépés lesz számukra, mely azt is biztosítja, hogy megkapják mindazt a tápanyagot, amire a fejlődésükhöz szükségük van.Ha a vemhes, illetve a szoptató macskának különleges táplálkozási igényei vannak

A Kitten food ideális a legtöbb vemhes, illetve szoptató macskának. De ha a macskájának valamilyen egészségügyi problémája van, olyan tápra lehet szüksége, mely egyéni szükségleteinek jobban megfelel. Például:


Kérdezze meg állatorvosát vagy annak asszisztensét, és ők ellátják minden szükséges tanáccsal  a megfelelő táp kiválasztásában, és a helyes mennyiségek meghatározásában is.